Montage

Montage, installation, uppsättning, byggnation, kärt barn har många namn!

Plattformen i vår verksamhet och ungefär 60% av det vi gör om dagarna handlar om att montera lagerinredningar. I synnerhet pallställ, hyllställ och entresoler i alla dess former.

Sedan starten för 8 år sedan har vi utfört 700 jobb per år i genomsnitt, stora som små.

Det innebär för dig som kund att du får en leverantör med ca. 5500 montagejobb i bagaget där vi blivit lite bättre varje gång.

Demontering

Sitter ni i ett läge där ni tittar på nya lokaler eller skall dra ner på lagerverksamheten?

Eller har Ni kanske precis tagit över en lokal med pallställ eller hyllställ som inte passar eller behövs?

Då ser vi gärna att du tar en kontakt med oss så att Vi kan lämna ett bra anbud på era lagerinredningar, ta kontakt med Henrik Aronsson.

Vi Utför ca. 200 demonteringar i olika storleksordningar årligen, och vi gör det riktigt bra.

Snabbt, säkert och leveransklart till en vettig peng….. det är vårat löfte till dig!

Underhåll & reparation

Många företag och framför allt lageransvariga går med en oro och vetskap om att man bör göra något åt sina ställage. Man kanske inte alltid har kontroll på vad man ska ta itu med först, hur man skall prioritera arbetsordningen eller vem man skall ta kontakt med.

Detta är området där vår kunskap kommer till störst nytta för dig som kund. Ett samarbete med oss resulterar i att du kan sova gott om nätterna i vetskap om att ert lager är i toppskick, som det förtjänar att vara.

Ta en kontakt med oss så reder vi ut regelverk och krav tillsammans samt sätter upp en bra och strukturerad plan för hur du skall gå tillväga för att lyckas.

Vi samarbetar med Sveriges ledande leverantörer av begagnade lagerinredningar och hjälper dig med såväl nya som begagnade reservdelar och tillbehör för dina pallställ.