Säkerhetstillbehör

Ett väldigt enkelt och billigt sätt att skydda både produkter och personal är att utrusta era pallställ med de säkerhetstillbehör som finns att tillgå. Genomskjutningsskydd förhindrar att pallen skjuts igenom ställaget och på så vis riskerar att falla ner. Säkerhetsinlägg placeras mellan balkarna och skapar på så sätt en säker yta att ställa ner pallen på, skyddar även när pallen är skadad och riskerar att gå sönder av trycket från lasten. Rasnät eller rasskydd som det också kallas förhindrar godset i ställaget att falla ut, används framförallt där det finns gångtrafik eller vid enkelställ men då ofta i kombination med Genomskjutningsskydd.

Påkörningsskydd som gavelskydd och stolpskydd skyddar era ställage ifrån påkörningar.

Den dagen olyckan är framme är det mycket bättre att ett påkörningsskydd tar smällen.

Pallställ

Vi på Nordiska Lagermontage kan hjälpa till med både nya och begagnade pallställ i alla dess former.

För att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga service samarbetar vi med ledande leverantörer av begagnade och nya pallställ.

Vi tillhandahåller de flesta förekommande fabrikaten begagnat, när det kommer till nya pallställ jobbar vi med fabrikat P90. Ta kontakt med oss för att gå igenom dina behov.

Hyllställ

Klassiska Lagerhyllor.

Kompaktarkiv, Stora förvaringsmöjligheter på liten yta!

Lagerhyllor finns i alla storlekar , former och kan utformas i flera steg för hantering av mindre artiklar som skall ligga lättillgängligt på lagerplats.

Entresol

Bra lokaler är svåra att hitta och av erfarenhet så växer verksamheter ofta ur sina lokaler.

Yta har en tendens att resultera i en kompromissfråga vid byte eller nybyggnation, genom att forma lokalen i flera våningsplan med hjälp av fribärande entresoler kan ni skapa extra ytor för att klara erat behov. Fördelen med detta alternativ är att den är mycket flexibel och går att bygga om eller bygga ut vid större eller mindre behov.

Passar bra som serviceplattfomar för större industrier där underhåll av maskiner eller dylikt är en del av vardagen.

Eller varför inte en kombination av hyllställ i flera plan, hyllställsentresoler är ett bra alternativ till att utnyttja lokalens höjd och yta genom att anlägga ett golv ovanpå hyllstället.